media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Заштита података

Заштита података на веб-презентацији
Посећивање веб-презентације Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице не захтева да остављате личне податке.
У циљу сигурности Ваших података, њихова обрада се врши сагласно одредбама Закона о заштити података о личности и уз Вашу сагласност.
Аутоматско прикупљање података се врши приликом приступања садржајима веб-презентације. Прикупљају се информације, које се односе на врсту интернет претраживача, број посета, просечно време проведено на сајту, прегледане странице, домен пружиоца интернет услуга, итд. Ове анонимне податке користимо на статистичке сврхе и у циљу сталног побољшања наше веб-презентације.

Услови коришћења
Садржај веб-презентације можете погледати, копирати или штампати искључиво за личне, некомерцијалне сврхе. У супротном не можете користити, модификовати, копирати, штампати, приказати, репродуковати, дистрибуирати или објављивати информације са овог сајта без дозволе органа.
Садржај и изглед веб-презентације могу бити промењене или ажуриране без претходне најаве органа. Информације на овом сајту могу да садрже техничке или типографске грешке.
Веб-презентација може да садржи линкове на друге веб-презентације, које се нуде од стране трећих лица. Указујемо на то, да ми немамо никакав утицај на израду садржаја тих веб-презентација.
Орган неће бити одговоран за било какву директну, индиректну, последичну или другу штету насталу коришћењем овог сајта или других линкованих веб-презентација.
Неовлашћени покушаји да се постави или промени садржај сајта, или се на други начин проузрокује штета на сајту или рачунарском систему, строго су забрањени и кажњиви законом.

Copyright 2014 за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице. Сва права задржана.

24.03.2017