media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Расписан конкурс за набавку интерактивних табли

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице расписао је данас конкурс за финансирање набавке опреме – интерактивних табли с пројектором за установе основног и средњег образовања и васпитања и ученичког стандарда с територије АП Војводине. Покрајинским скупштинском одлуком о буџету АП Војводине за 2020. годину („Службени лист АПВ”, број 54/2019) обезбеђено је 70.400.000,00 динара за ту намену.

„Настављамо с модернизацијом и дигитализацијом у области образовања. С тим у вези, ове године смо наменили укупно 156 милиона динара за набавку опреме, од којих нешто више од 70 милиона динара издвајамо за паметне табле. Циљ акције Паметну таблу у сваку школу! јесте да свака школа, свако издвојено одељење школе и сваки дом ученика у Војводини добије по једну интерактивну таблу с пројектором.” – изјавио је потпредседник Покрајинске владе и секретар ресорног секретаријата Михаљ Њилаш.

Конкурс је отворен до 21. јануара, а пријаве се подносе искључиво онлајн, тј. путем веб-апликације Секретаријата. Интерактивне табле с пројектором испоручиће се и монтирати оним редоследом којим су се установе пријавиле.

Више информација у вези с конкурсом и начином аплицирања можете наћи на следећем линку.

15.01.2020