media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Честитка поводом дана просветних радника


Поштовани просветни радници и драге колеге,

Желим да искористим ову прилику да вам се свима захвалим за сав досадашњи труд и напоре које свакодневно улажете како бисте нашу децу образовали и спремили за живот на најадекватнији могући начин у изазовним временима која су пред нама и када традиционалне људске вредности и врлине губе на значају.

Честитам вам на вашој енергији, ентузијазму и истрајности да будете заговорник науке и свакодневно идете у корак са временом и светом око нас. Сви смо свесни чињенице да је неопходно да улажемо и у науку и у образовање јер то је наш залог за будућност. Судбина наше деце зависи од нас јер ми смо ти који би требало да створе идеалне услове за њихов раст и развој.

Покрајински секретаријат за образовање препознаје важност испуњавања потреба и наставника и деце зарад добробити и једних и других. Остајемо ваши савезници у свим вашим активностима у жељи да вам пружимо сву могућу подршку на вашем путу ка реализацији идејних решења за унапређење квалитета васпитања и образовања наше деце.

С обзиром да смо вођени истим циљевима, успех је загарантован те ћемо заједничким снагама превазићи све могуће препреке које се на том путу могу наћи. Желим вам да трајете дуго и да не посустанете пред изазовима које живот носи.

Пуно среће у даљем раду!

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР
Szakállas Zsolt
(Жолт Сакалаш)

08.11.2022