media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најава базара рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју

Базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју на територији Аутономне Покрајине Војводине – оджаће се у петак13. децембра 2014. године од 13 часова у холу зграде Владе Аутономне Покрајине Војводине.

Покрајински секретар за образовање, управу и националне заједнице организује продајни базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју на територији АП Војводине у петак, 13. децембра 2013. године у периоду од 13.00-15.00 часова у холу зграде Владе АП Војводине.
На отварању базара присутнима ће се обратити мр Андор Дели, потпредседник Владе АП Војводине и покрајински секретар за образовање, управу и националне заједнице и мр Славица Марковић, директор школе за Основно и средње образовање Милан Петровић са домом ученика у Новом Саду.
После поздравних речи наступиће Хор „ИСОН“ школе за Основно и средње образовање Милан Петровић са домом ученика у Новом Саду

О манифестацији: Циљ ове манифестације је да се промовише и награди рад ових специјализованих установа образовања и васпитања, али и да посетиоци базара добију прилику да покажу хуманост на делу.
Прикупљена средства остају школама.
Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне заједнице овом приликом уручиће и новогодишње поклон пакетиће ученицима/учесницима овог базара.

Молимо да обавестите медије о овом догађају и испратите ове садржаје.

13.12.2013