media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Пројекат „ЈА-ТИ-ОН-ОНА-МИ-ВИ-ОНИ“

Ученике Карловачке гимназије који учествују у пројекту - ликовни конкурс „ЈА-ТИ-ОН-ОНА-МИ-ВИ-ОНИ“ су 12. децембра 2013. посетили помоћница Покрајинског секретара за образовање Љубица Срђанов, глумац Жарко Степанов, Немања Миленковић испред Еxит организације и представници Удружења Ноћ позоришта.
Ученици су на часу ликовне културе цртали и разговорали са гостима на различите теме.
Помоћница Покрајинског секретара за образовање Љубица Срђанов поздравила је ученике и на самом почетку часа испричала причу која у њој увек пробуди осећања, а везна је за Карловачку гимназију. „Осећања су оно што нас покрећу и зато ваша осећања, била она позитивна или негативна, изразите кроз ове радове. Имајте увек вољу, идеале и храбро искажите и то шта вам се не свиђа“ рекла је помоћница секретара за образовање.
Ликовни конкурс „ЈА-ТИ-ОН-ОНА-МИ-ВИ-ОНИ“ траје до 16. децембра, а реализује се у десет новосадских средњих школа, са учешћем преко 2.500 ученика.
Пројекат се реализује уз подршку Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице, Града Новог Сада и појединаца-истакнутих новосађана који ће своје искуство поделити са средњошколцима.

Додела награда ће се уприличити у Свечаном холу Владе АП Војводине, у среду, 18. децембра 2013. с почетком у 17.00 часова. Ижложба радова ће трајати од децембра 2013. до јуна 2014.

13.12.2013