media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Завршна свечаност Дани информатике у школама Војводине 2013.

20.12.2013. гoдине у 13 часова на завршној свечаности "Дани информатике у школама Војводине 2013" ће се доделити престижна награда - плакета "проф. Стјепан Хан 2013" најуспешнијој школи у промоцији и примени информационе технологије на Факултету за економију и инжењерски менаџмент – Фимек.

Добитницима ће престижне награде уручити мр Андор Дели потпредседник Владе АП Војводине, покрајински секретар за образовање, управу и мањинске заједнице. Присутне ће, у име домаћина, поздравити декан факултета проф. Слободан Попов.

О престижној награди: Дани информатике у школама Војводине је манифестација која се реализује по четврти пут у основним и средњим школама у АП Војводини под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање управу и националне заједнице и Факултета за економију и инжењерски менаџмент - Фимек.
Ова награда се додељује сваке године најбољој школи из области информатизације школа у Војводини. Истовремено ће бити награђене школе, наставници и ученици који су у одређеним активностима постигли изванредне резултате у овој години.

Циљ овог пројекта је да подстакне процес информатизације наставе у школама Војводине као и да се популаришу нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима. То подразумева да у догледно време рачунар у школи буде један од основних алата, средство за остваривање боље и савремене комуникације између свих субјеката који непосредно и посредно учествују у васпитно образовном раду.

Завршна свечаност ће се одржати на Факултету за економију и инжењерски менаџмент - Фимек (ул. Цвећарска 2. Нови Сад). Контакт 061/6077221
Организатор и реализатор је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Молимо да обавестите медије о овом догађају и испратите ове садржаје.

19.12.2013