media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најава догађаја

Базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју на територији Аутономне покрајине Војводине – оджаће се у четвртак 18. децембра 2014. године од 11 часова, у холу зграде Покрајинске владе.

Продајни базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју на територији АП Војводине под мотом „Ми смо једнаки, зар не?”, у организацији Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице биће одржан сутра, 18. децембра 2014. године, у периоду од 11.00 до 15.00 часова, у холу зграде Покрајинске владе.
На отварању базара присутнима ће се обратити Љубица Срђанов, помоћница покрајинског секретара за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице. После поздравних речи, наступиће хор „ИСОН” Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић” с домом ученика у Новом Саду и ђаци школе „9. мај” из Зрењанина, који ће извести музичку нумеру „Живот је маскенбал”.

Циљ ове манифестације јесте да се промовише и награди рад ових специјализованих установа образовања и васпитања, као и да посетиоци базара добију прилику да покажу хуманост на делу.
Прикупљена средства остају школама.
Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, овом приликом, уручиће и новогодишње поклон-пакетиће ученицима, односно учесницима овог базара.

17.12.2014