media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најава догађаја - Радна посета општини Инђија

Делегација Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу, националне мањине – националне заједнице срешће се у уторак, 14. априла, у Инђији у 12 часова с председником општине Инђија и његовим сарадницима, као и с представницима основних и средњих школа у овој општини.

Радни састанак ће бити прилика да се разговара о досадашњој сарадњи, плановима и будућим заједничким и посебним пројектима у области образовања.

У делегацији секретаријата, коју ће предводити секретар Михаљ Њилаш, биће помоћник секретара за националне мањине – националне заједнице Јанош Орос и самостална стручна сарадница за образовање на језицима националних мањина – националних заједница Жужана Мацко.

У име општине Инђија, поред председника општине Петра Филиповића, радном састанку ће присуствовати и начелница Одељења за друштвене делатности општинске управе Ивана Балабан, члан Општинског већа задужен за ресор привреде Золтан Берта, директор гимназије Бранко Марчета, директор Техничке школе „Михајло Пупин” Дејан Спахић, директор Средње школе „Др Ђорђе Натошевић” Ханади Бјелић, директорица ОШ „Петар Кочић” Светлана Пешут, директорица ОШ „Јован Поповић” Борка Поповић и директор ОШ „Душан Јерковић” Јово Комазец.

Након разговора у 13.30, секретар Њилаш и председник општине Филиповић, даваће изјаве за присутне медије.

Представници поменутог секретаријата посетиће и Техничку школу „Михајло Пупин” и Основну школу „Бранко Радишевић” у Марадику, где ће разговарати о квалитету наставе, образовном кадру, безбедности ученика, као и о сарадњи привреде и образовања.

09.04.2015