media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Позив медијима на презентацију пројекта „Камп без граница”, Кањижа

Позивамо Вас на медијскo представљање пројекта „Камп без граница”, у четвртак 18. јуна, с почетком у 11 сати, у Сали 1 Скупштине АП Војводине.
Пројекат „Камп без граница”, који реализује Удружење „Ана и Бастијан“ из Кањиже, под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, део је десетогодишњег пројекта Покрајинске владе ‒ Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини.
Презентацију ће отворити Михаљ Њилаш, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, а присуствоваће јој директори школа, професори и ученици који учествују у такмичењу. Од 24. до 27. јуна, на Штранду поред Тисе, у Кањижи, учесници ће се дружити уз спортска такмичења и едукативно-забавне радионице.
Биће то и прилика да деца, чији су матерњи језици различити, покажу једни другима, а и одраслима, да језичка и национална шароликост нису препрека за блискост, дружење, склад, љубав и пријатељство.

17.06.2015