media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Позив медијима - Презентација резултата конкурса за набавку опреме за војвођанске школе и суфинансирање програма и пројеката у области образовања

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и ове буџетске године издвојио је средства за набавку опреме за основне и средње школе у Војводини и суфинансирање програма и пројеката у области основног и средњег образовања у Војводини.
Презентација резултата конкурса одржаће се 23. јуна 2015. године, с почетком у 12 сати, у Великој сали Скупштине АП Војводине.
За набавку опреме за војвођанске основне и средње школе у овој буџетској години, покрајински секретаријат обезбедио је 145.000.000,00 динара, а за суфинансирање програма и пројеката школа, регионалних центара за професионални развој запослених у образовању и удружења, укупно је издвојено 15.729.000 динара.
Михаљ Њилаш, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар отвориће овај догађај, на коме ће представници секретаријата говорити о резултатима и даљој реализацији конкурса. Такође, догађају ће присуствовати представници основних и средњих школа, удружења, регионалних центара за професионални развој запослених у образовању, којима су средства додељена.

22.06.2015