media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Додела награда школама у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини”

Свечано проглашење и додела награда најбољим васпитно-образовним институцијама у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини” за школску 2014/15. годину одржаће се у четвртак, 22. октобра 2015. године, у 12 часова у амфитеатру Спортског и пословног центра Војводина СПЕНС у Новом Саду.
Овој свечаности ће присуствовати представници свих награђених предшколских установа, основних и средњих школа (укључујући и музичке и специјалне) на територији АП Војводине. Награде ће уручити Михаљ Њилаш, потпредседник Покрајинске владе, покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и др Слободан Пузовић, покрајински секретар за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине.

Овај пројекат реализован је у сарадњи Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине и Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, ради развијања и унапређивања рада у области заштите животне средине у васпитно-образовним установама.

21.10.2015