media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Међународна конференција о енергетској ефикасности на ,,Међународним данима енергетике и инвестиција” у Новом Саду

У оквиру сајма „Међународни дани енергетике и инвестиција” на Новосадском сајму, Конгресни центар Мастер (сала бр. 2), Хајдук Вељка 11, Нови Сад, у четвртак, 29. октобра 2015. године с почетком у 11 часова, одржаће се конференција под називом „Трансфер технологија, знања и искустава мађарских компанија у области енергетске ефикасности, обновљивих извора енергије и финансирање пројеката”. Организатори конференције су Амбасада Мађарске у Београду, Национална трговинска куће Мађарске и Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова.

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш, говориће у оквиру панела посвећеног стручним предавањима представника локалних самоуправа и компанија. Предавање о привредним кретањима, улагањима у покрајину и потенцијалима Војводине, одржаће потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин.

У уводном делу, присутнима ће се обратити и генерални директор Националне трговинске куће Мађарске Жанет Олах-Дучаи, те амбасадор Мађарске у Београду Њ.Е. др Атила Пинтер.

Извор: Најава Биро за односе са јавношћу Покрајинске владе

27.10.2015