media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Михаљ Њилаш посетио Град Зрењанин

Zrenjanin4.JPG

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање ‒ Михаљ Њилаш, са сарадницима, посетио је данас Град Зрењанин.
На састанку с градоначелником Града Зрењанина ‒ Чедомирем Јањићем, замеником градоначелника ‒ Сашом Сантовцем и градским челницима задуженим за ресор образовања и друштвене делатности ‒ Славишом Влачићем и Оливером Лисицом, досадашња сарадња оцењена је као изузетно успешна.
Говорећи о знатним средствима за опремање установа, за побољшљње ученичког стандарда, те за пројекте и друге намене, која су током прошле године из покрајинског буџета издвојена за Град Зрењанин, Њилаш је додао и то да ће се с том праксом наставити и убудуће и да је данашња посета прави моменат да се сагледају потребе установа у Зрењанину, пре расписивања конкурса у наредној години.
Након разговора с градским челницима, одржан је и радни састанак с директорима зрењанинских основних и средњих школа, на ком је Њилаш изразио задовољство због прилике да ‒ током ове посете Зрењанину ‒ он и његови сарадници одрже и овај радни састанак с директорима школа, како би стекли бољи увид у њихове текуће активности, али и проблеме.
Током данашње посете, Њилаш је обишао Зрењанинску гимназију, Основну и средњу школу „9. мај” и Основну школу „Серво Михаљ”.

30.10.2015

  • Zrenjanin4.JPG
  • Zrenjanin4.JPG
  • Zrenjanin4.JPG