media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Продајни базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју

Продајни базар рукотворина школа за ученике са сметњама у развоју на територији АП Војводине, под мотом „Ми смо једнаки, зар не?”, у организацији Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, биће одржан сутра, 18. децембра 2015. године, од 11.00 до 15.00 часова, у холу зграде Покрајинске владе.
На отварању базара присутнима ће се обратити подсекретар Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице – Мато Грозница, помоћник покрајинског секретара за образовање – Војин Јованчевић и директорица Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић” с домом ученика у Новом Саду – Славица Марковић.
После поздравних речи, наступиће хор „ИСОН” Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић” с домом ученика у Новом Саду, ђаци Основне музичке школе „Јосип Славенски” из Новог Сада и ђаци Основне и средње школе „9. мај” из Зрењанина.
Циљ ове манифестације јесте да се промовише и награди рад ових специјализованих установа образовања и васпитања, као и да посетиоци базара добију прилику да покажу хуманост на делу.
Прикупљен новац остаје школама.
Овом приликом, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице уручиће и новогодишње поклон-пакетиће ученицима, односно учесницима овог базара.

17.12.2015