media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Михаљ Њилаш присуствовао прослави дана школе у Молу

IMG1740

Потпредседник Покрајинске владе, покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице ‒ Михаљ Њилаш, у петак 1. априла 2016. године, присуствовао је прослави Дана школе у Основној школи „Новак Радонић” у Молу.
Секретар се у свом поздравном говору осврнуо на значај ове школе која више од пола века образује, васпитава и вреднује генерације ђака. „Ово јесте изузетно захтеван и тежак задатак, али – истовремено – и велико задовољство и велика радост. Поготово када видите да је ваш труд уродио плодом, када ваши ђаци с великим успехом и поносом заврше ову школу и наставе свој пут образовања са исто тако добрим резултатима”, између осталог, рекао је покрајински секретар.
Током своје посете, Њилаш је уједно и сагледао резултате прошлогодишњих конкурса из области образовања. Наиме, Основној школи „Новак Радонић” из Мола додељенo je укупно 455.660,00 динара за набавку опреме за образовање. Од добијених средстава, школа је обезбедила неопходну рачунарску опрему с помагалима.
У разговору с ђацима и њиховим наставницима, покрајински секретар уверио се колико је набавка
ове опреме била неопходна за бољи и успешнији рад ове установе.

04.04.2016

  • IMG1740
  • IMG1740
  • IMG1740