media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најава догађаја - Свечано затварање манифестације „Камп без граница”

Свечано затварање манифестације „Камп без граница” – која се одржава у оквиру пројекта Покрајинске владе „Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини” – одржаће се 28. јуна 2016. године, на градској плажи „Штранд” у Кањижи, с почетком у 17 часова.

Том приликом, присутнима ће се обратити Игор Мировић – председник Покрајинске владе и Иштван Пастор – председник Скупштине АП Војводине.

На свечаном затварању међу званицама биће и Михаљ Њилаш – потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и Владимир Батез – покрајински секретар за спорт и омладину.

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и Центар за младе „Ана и Бастиан” из Кањиже, други пут организују манифестацију „Камп без граница, Кањижа 2016”. Првенствени циљ ове манифестације јесте афирмација позитивних вредности мултикултурализма и промовисање међусобног суживота заједница с територије АП Војводине.

27.06.2016