media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Квалификационо такмичење 11. циклуса квиза „Колико се познајемо” почиње 18. априла - најава свих догађаја

Једанаести циклус квиза „Колико се познајемо”, који је део Пројекта Покрајинске владе под називом „Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини – мере за јачање међусобног поверења код младих”, почиње квалификационим такмичењима, 18. априла 2017. године.
Прво квалификационо такмичење одржаће се 18. и 19. априла у Суботици. Првог дана, такмичење ће се одржати на Отвореном универзитету (Трг цара Јована Ненада 15) с почетком у 14 часова, а одвијаће се на мађарском језику. Другог дана, 19. априла, такмичења почињу пре подне (у 10 часова) и после подне (у 14 часова). Тог дана ђаци ће се такмичити на мађарском и на српском језику.
Ковачица је домаћин 20. априла (Установа за културу Дом културе „3. октобар”, Маршала Тита 46) с почетком у 10 часова и у 14 часова, и то на словачком и на српском језику.
Квалификационо такмичење се наставља 21. априла у Сремској Митровици (Позориште „Добрица Милутиновић”, Градски парк 2), 24. априла – у Народном позоришту у Сомбору (Трг Косте Трифковића 2) и 25. априла у Врбасу (Биоскоп „Југославија”, Маршала Тита 73). Сва такмичења се одвијају и пре и после подне, с почетком у 10 часова и 14 часова.
Носилац овог пројекта јесте Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, а реализује се у сарадњи с бројним организацијама и установама из Војводине.

Овом приликом позивамо медије да пропрате такмичења.

13.04.2017