media
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Službenici na položaju

Biljana Kašerić
Biljana Kašerić, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za obrazovanje

Rođena je 1964. godine u Prijepolju, gdje je u Obrazovnom centru „Branko Radičević”, na matematičkom smjeru, stekla zvanje matematičko-tehnički suradnik. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, stručni naziv – profesor fizike. Ima položen ispit ‒ licenciju za nastavnika i položen ispit za rad u državnim tijelima.

Bila je nastavnica fizike u Osnovnoj školi „Jovan Popović” u Novom Sadu, gdje je od 2007. do 2010. godine bila i pomoćnica ravnatelja. Od 2010. godine radila je kao prosvjetna inspektorica u Gradskoj upravi za obrazovanje u Novom Sadu. Služi se ruskim i engleskim jezikom. Živi u Novom Sadu.
Slađana Jovetić
Slađana Jovetić, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za upravu

Rođena je 1968. godine u Bačkoj Topoli. Diplomirana je pravnica.Od 1996. godine zaposlena je u tijelima uprave AP Vojvodine, na različitim upravnim poslovima. U razdoblju od 2001. do 2016. godine, obavljala je poslove tajnice Ispitnog povjerenstva za polaganje državnog stručnog ispita, tajnice Ispitnog odbora za polaganje pravosudnog ispita, kao i tajnice Ispitnog povjerenstva za polaganje ispita za licenciju nastavnika, odgojitelja i stručnih suradnika.
Tijana Pavlov
Tijana Pavlov, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za propise

Rođena je u Novom Sadu, 18.04.1973. godine. Završila je osnovnu školu u Petrovaradinu, Karlovačku gimnaziju u Srijemskim Karlovcima i diplomirala je 2001. godine na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Iste godine zaposlila se u Tajništvu za urbanizam, stambene poslove i zaštitu okoliša Grada Novog Sada, a od srpnja 2005. godine, zaposlena je u Gradskoj upravi za komunalne poslove Grada Novog Sada, kao

samostalna stručna suradnica na poslovima zauzeća javnih površina. Godinu dana kasnije, postavljena je na mjesto šefice odsjeka zazauzeće javnih površina.Od 2007. godine, postavljena je za načelnicu Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada. Od 2011. godine, postavljena je za načelnicu Gradske uprave za urbanizam i stambene poslove Grada Novog Sada, a tijekom 2012. godine obavljala je funkciju člana Gradskog vijeća Grada Novog Sada zaduženog za upravu i propise i bila je zaposlena u JP „Poslovni prostor” u Novom Sadu. Od 01.12.2012. godine obavlja funkciju pomoćnice Pokrajinskog tajnika za obrazovanje upravu i propise.
Udana je i majka jednog deteta.
Milinka Chrťan

Milinka Chrťan, v.d. pomoćnika pokrajinskog tajnika za nacionalne manjine – nacionalne zajednice

Rođena je 1978. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu pohađala je na slovačkom jeziku u Kisaču, a srednju Tehničku školu „Jovan Vukanović” u Novom Sadu. Diplomirala je na Dramskom i lutkarskom fakultetu Akademije umjetnosti u Bratislavi 2001 godine.

Apsolvirala je tečajeve iz Osnove novinarstva za pisane medije, TV i Radio „Žurškola”, u organizaciji Nacionalnog vijeća slovačke nacionalne manjine, nakladničke kuće „Hlas ľudu”, i Redakcije na slovačkom jeziku Radio-televizije Novi Sad. Volontirala u Javnom medijskom servisu TV Vojvodina, radila je u Radiju Kisač, zatim u Radiodifuznoj ustanovi Radija Novi Sad u Slovačkoj redakciji. Aktivna je u oblasti kazališnog stvaralaštva i kulturnih manifestacija. Živi u Kisaču. Udata je i majka je dvoje djece.


02.11.2020